Limfjords golf

Aars Golfklub deltager i turneringen LIMFJORDS GOLF, som er en turnering for de golfklubber, der er med  i samarbejdet om GOLFRING LIMFJORDEN.

Turneringen er oprettet som et supplement til Regionsgolfen, så terminerne er april og august måned.

Kriteriet er kun alder. Man skal mindst være 60 år, eller inden 31.12 fylde 60 år i indeværende sæson.

Damer og herrer spiller i hver sin turnering.

Kort om turneringerne

Herrernes hold består af 6 spillere. Rækkerne er opdelt i 4 HCP-intervaller. A:<15, B:15-20, C:20-25 og D:25-54. A, B og C-rækken spiller 4 singler samt 1 foursome. I D-rækken erstattes 2 af singlerne af 1 greensome. A, B og C-rækken spilles fra scratch, hvorimod D-rækken spilles MED hcp.

Damernes hold består af 4 spillere. Der spilles kun i 1 række, og der spilles 1 foursome og 1 greensome. Damerne spiller MED hcp.

Yderligere informationer om turneringsproportioner, puljeinddelinger, spilledatoer og resultater fremgår af hjemmesiden www.GOLFRINGLIMFJORDEN.DK

Vi deltager med følgende hold i herre-turneringen i 2020:

Række Pulje Lav. HCP. Holdkaptajn Mobilnr. Mail
A 1   Ole
Johansen
B 2 15,0 Børge
Bloksgaard
C 1 20,0 Halfdan
Sveinbjørnsson
D 1 25,0 Alfred
Nørgaard

Og følgende hold i dame-turneringen i 2020: