Mad efter runden

Slut golfrunden af på Aars Hotel med en pariserbøf og en fadøl til kun 125 kr. pr. person.
Bestil på tlf. 98 62 16 00 og se mere om Aars Hotel ved at klikke her.

Planlægger du et besøg i Aars Golfklub for en gruppe, er vi gerne behjælpelige med at arrangere spisning (minimum 12 personer).

Ligeledes er der mulighed for fra klubbens side at sørge for borddækning ved en privat match eller andre arrangementer. 
Her kan du se det aktuelle menukort for golfgrupper.

 

Morgenkaffe:

Rundstykker,rugbrød,spegepølse,1slags pålæg, ost, marmelade, smør, kaffe/the  85.- 
1 Rundstykke, smør, marmelade, ost, kaffe/the  50.- 
1 Kande Kaffe (8-10 kopper)  40.- 

 

Frokostretter:

Club Sandwich med kylling, bacon, salat og tomat.  85.- 
Luksus Stjerneskud med kogt og stegt fisk, rejer og dressing.  125.- 
Herrefrokost: Marinerede sild med karrysalat efterfulgt af pariserbøf.  135.- 
Smørrebrød (Snitter) 3 stk. 75.- 
Landgangsbrød, m. 3 slags pålæg 80.- 
Burger med ost, tomat, løg, hvidløgsdressing og ovn-kartoffel  110.- 
Trekant-Sandwich med diverse pålæg   (anbefaling min. 2 stk)  30.- 
2 stk. Frikadeller (store) med kartoffelsalat  75.- 
Frokost-tallerken fra 100.-

 

Varme retter:

Himmerlandsgryde med bacon, cocktailpølser, ris og salat  120,- 
Mørbradbøffer med champignon ala creme og mixed salat  110.- 
Biksemad med tilbehør 100.- 
Stegt flæsk m. kartofler, persillesauce og rødbeder  125.- 
Wienersnitzel med ærter og pommes saute  135.- 
Dansk Bøf med bløde løg, kartofler og bøfsauce  115,-

 

Buffet ”Petit”

Grønsagstærter, Mixed salat, Mørbradbøf med champignon ala creme og hjemmebagt brød  125.-
Med kage pr. person:  135- 

 

Buffet 1

 Varmrøget laks med røræg og asparges, Frikadeller, lun Skinke, Kartoffelsalat, Mixet salat og hjemmebagt brød  150.-

 

Frokost / Buffet  2

Marinerede sild med karrysalat, rejer med mayonnaise og citron, fiskefilet med remoulade og citron, mørbradbøf med champignon. Ost, samt brød og smør 150.- 

 

Buffet 3

Varmrøget laks med basilikumcreme. Røget tun med parmesan, ost og limesirup. Røget dyrekølle med marinerede bær. Unghane fyldt med ricotte tilsmagt med timian. Peberstegt kalvefilet. Små ovenbagte kartofler tilsmagt med timian. Tomater og rødløg med basilikumcreme. Blandet satat med frugt og grønt. 225.- 

 

Tapas Anretning  

Til den lille sult, 4 Retter 130.- 
Til den normale Sult, 6 Retter 185,-

 Til den store sult, 8 Retter                                                                                                                                                                                                 225,-

 

Bindende Bestilling senest 3 dage før MATCH til GOLFKLUBBEN - "Klik for kontakt"

Minimum 12 Personer.      Efter kl.18 og Søndag/Helligdage  20 Personer. 

Vi benytter Cookies
Vi og vores samarbejdspartnere benytter teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: funktionalitet, statistik og marketing.

Ved at trykke "Accepter" giver du samtykke til alle disse formål.

OBS: Din accept vil blive gemt i de næste 365 dage.
×

Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Accepter