Aars Golfklub har netop afviklet de prestigefyldte klubmesterskaber, hvor man koncentreret og indædt kæmper for at blive den bedste spiller i sin række – og dermed få sit navn sat på tavlen i klubhuset og printet på den flotte vandrepokal.
Der blev spillet i følgende rækker: Herrerækken, herreseniorrækken, herreveteranrækken, juniorrækken og nettorækken.
Igen i år måtte den ene af rækkerne ud i et spændende omspil – og igen i år var det herrerækken, som var meget tæt.
Omspillet foregik på hul 9 og stod mellem Sebastian Sloth Rold, der var forsvarende mester fra sidste år, og Jeppe Dalgård Nymand, mens de øvrige deltagere spændte, havde taget opstilling rundt om 9. green. Her gentog Sebastian den flotte præstation fra sidste års mesterskab.

Mesterskaberne blev spillet over 2 dage og med følgende præstationer:

Nærmest pinden (fælles for alle på sidste dagen):
Hul 3: Karsten Urbrand (3,21 m)
Hul 6: Børge Iversen (6,24 m)
Hul 14: Søren Vigsø (7,80 m)
Hul 17: Karsten Urbrand (0,69 m)

Herrer:
Klubmester: Sebastian Sloth Rold (brutto 156 slag)
Runner Up: Jeppe Dalgård Nymand (brutto 156 slag)

Herre Senior:
Klubmester: Flemming Pedersen (brutto 156 slag)
Runner Up: Karsten Urbrand (brutto 169 slag)

Herre veteran:
Klubmester: Klavs Benediktson (brutto 179 slag)
Runner Up: Arne Falborg (brutto 181 slag)

Junior:
Klubmester: Lasse Tolbod Johansen (brutto 183 slag)
Runner Up: Tobias Joensen (brutto 212 slag)

Nettorækken (bade damer og herrer):
Klubmester: Søren Vigsø Nielsen (netto 146 slag)
Runner Up: Søren Noer (netto 149 slag)

Efter runden den sidste dag serverede klubben røde pølser, mens der var præmieoverrækkelse og hædring af de nye klubmestre.
Klubmesterskaberne sluttede af med et længe leve og et højt hurra for vinderne, deltagerne og Aars Golfklub.