HERRERÆKKEN – KLUBMESTERSKABERNE 2021
Vi prøver hele tiden at tilrette klubmesterskaberne, så de tilpasses vore medlemmer og tiden vi er i.

I år har vi ændret konceptet for Herrerækken, der primært spilles af vore elitespillere og andre lavhandicappere, til, at der KUN spilles én runde (18 huller) om lørdagen i stedet for to runder om lørdagen. Runden om søndagen bibeholdes.
Vi håber og tror også på, at dette vil øge interessen for deltagelse og ikke stjæle så meget af en måske allerede travl lørdag, som det jo gør.

Tilmeldingen foretages som sædvanlig inde på ’Klubturnering’ på GolfBox.

Vi glæder os til at se jer alle!

KLUBMESTERSKABERNE 2021 – I ØVRIGT
I har sikkert alle sammen set, at vi afvikler klubmesterskaberne lørdag den 18. september og søndag den 19. september.

Klubmesterskaberne er for alle, der har hjemmeklub i Aars Golfklub - og der er altid en række, der passer til dig, så tøv ikke med at tilmelde dig – og være en del af et par hyggelige dage.
Bestyrelsen har besluttet, der ikke skal betales matchfee, da klubmesterskaberne er noget, alle skal kunne deltage i.

Under ’Klubturnering’ på ’Min forside’ på GolfBox kan du gå ind og tilmelde dig på den række, du skal deltage i.

Vi glæder os til at se jer alle!

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Birte på tlf. 4086 2677 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

På vegne af
TURNERINGSUDVALGET