Igen Hole-in-One i Aars Golfklub

Under Aars Golfklubs jubilæumsuge i uge 29, lykkedes det igen for en af Golfklubbens egne medlemmer at lave Hole in One.
Det skete fredag, den 23. juli, hvor Jette Bengtsen i en privat match, på banens hul 17 lavede det dygtige/heldige slag at få bolden i hul i 1ste slag.

Efter matchen fik Jette Bengtsen i klubhuset overrakt den obligatoriske flaske whisky og gavekort fra klubbens Hole-in-one sponsorer: Hvidt og Frit ,Vesthimmerland og DANPO.
Og spilleren blev senere fejret på terrassen af medspillere og gæster.

Stort TILLYKKE ønskes fra Aars Golfklub