Som alle sikkert er bekendt med, afholdt vi i uge 29, Aars Golfklubs 15 års jubilæum ( det skulle jo have været sidste år ) men Corona kom jo som alle ved i vejen.
Jubilæumsugen blev fejret med tilbud på billig green fee, og næsten gratis fadøl og pølser.
Vejrguderne var heldigvis med os med mellem 25 og 30 grader hele ugen, og banen stod skarp og fik meget ros fra alle vore gæster.
Det dejlige vejr gjorde, at vi i ugen - selv om flere af vore naboklubber også havde tilbud på billig green fee - havde ca. 650 spillere på banen, heraf 365 gæster fra 32 fremmede klubber, som brugte feriedage og det gode vejr til at besøge os.
Også Pay and Play banen blev flittigt brugt i ugen.
For alle os som brugte tid i løbet af ugen var det en god oplevelse at se alle de glade golfspillere.
Til slut skal der fra Matchudvalget lyde en stor TAK til alle, som hjalp med småt og stort i løbet af ugen.