SPORT 24 MATCH I AARS GOLFKLUB

Aars Golfklub har afviklet klubmatch med Sport 24 Aars v/ Thomas Dissing som sponsor. Det blev en dag i strålende solskin og med lidt mere end en let brise, der ind imellem drillede deltagerne.

Igen kom deltagerne hjem med fine og høje scores:

Nærmest pinden:

Hul 3: Damer: Birgitte Frendrup Jakobsen (6,60 m) – Herrer: Ole Thomsen (1,03 m)

Hul 6: Inger S. Nielsen (3,44 m) – Herrer: Dick Husbond (4,77 m)

Hul 14: Damer: Edel Thomsen (6,37 m) – Herrer: Ole Thomsen (2,63 m)

Hul 17: Damer: Inger-Lise Børresen (2,37 m) – Herrer: Ulrik Jensen (2,93 m)

Vindere i de 3 rækker:

A-rækken: 1. Edel Thomsen (39 points), 2. Ole Thomsen (39 points), 3. Jakob Hasselgreen (37 points)

B-rækken: Jørgen N.C. Christensen (40 points), 2. Steen Johansen (39 points), 3. Sidse Hyldal Månsson (39 points)

C-rækken: 1. Rita Christiansen (40 points), 2. Peder Christiansen (40 points), 3. Vini Senika (40 points)

Sponsor Thomas Dissing var forhindret i at overrække de flotte præmier, men hvem kunne være en bedre stand-in end hans mor, Ellen Dissing, der med et smil og tillykke overrakte præmierne til vinderne.

Efter matchen var der sprøde og lækre grillpølser til alle.