Ændring af ProBox

De medlemmer, der har været i klubhusets greenfeerum på det seneste, har også bemærket, at der er blevet ændret en del der.

Alt dette er forberedelse til den nye ProBox, som er på vej, men er blevet forsinket på grund af Coronaen.

Udskiftningen af ProBoxen skyldes et krav om, at der skal være mulighed for kontaktfri betjening.

Et ekstra plus i den ny ProBox er, at der er integreret bokse, som skal bruges til blandt andet opbevaring af nøglerne til golfbilerne. Det kommer til at betyde, at når man har betalt for en golfbil på ProBox, åbner en boks’ låge sig, og man får nøglen der.

Hvis behovet viser sig, kan der også sælges andet via de nye bokse.

Når den nye ProBox bliver installeret, vil der komme en nærmere vejledning om, hvordan man betjener den og boksene.

En anden god nyhed er, at fra 1. juni og 5 måneder frem har klubben lejet endnu 2 golfbiler. Der viser sig løbende et større og større behov herfor.

God sæson til jer alle derude!