Erstatningsmatch i Aars Golfklub

Søndag den 11. april var der planlagt afvikling af klubbens Åbningsmatch, men vejret, der blandt andet havde lagt et fint hvidt lag sne på greens, blev årsag til, at turneringsledelsen måtte aflyse den.
De besluttede hurtigt, at der måtte afholdes en anden, og hvad var mere naturligt end at kalde den Erstatningsmatch.
Erstatningsmatchen blev afholdt i lørdags i det fineste aprilvejr, man kunne ønske sig med 84 friske deltagere.
Grundet Corona-restriktionerne var der ikke samlet velkomst og orientering - og heller ingen fællesspisning efter matchen. I stedet fik deltagerne en sandwich og en vand i forbindelse med registreringen, som de kunne nyde ude på runden.

Rejsearrangøren, Green2green, var sponsor på matchen og havde blandt andet udlovet rejsegavekort til de deltagere, der kunne præstere et Hole-in-One. Desværre skete det ikke.

Nærmest pinden på Par 3-hullerne blev vundet af:
Hul 3: Helle Lindstrøm (1,56 m)
Hul 6: Kristian Lindstrøm (1,51 m)
Hul 14: Inge Vibeke Fredbo Nielsen (2,35 m)
Hul 17: Henrik Petersen (3,61 m)

Der blev spillet i 4 rækker og med præmier til de 3 bedste i hver række.

Her blev vinderne:
A-rækken:
1. Ulla Falborg med 41 points
2. Kristian Rask Lindstrøm med 39 points
3. Søren Have med 39 points

B-rækken:
1. Aase Hougaard med 45 points
2. Jørgen N.C. Christensen med 43 points
3. Knud Pedersen med 41 points

C-rækken:
1. Kjeld Aarup med 39 points
2. Inge Vibeke Fredbo Nielsen med 38 points
3. Hanne Nørtoft Christensen med 37 points

D-rækken:
1. Charlotte Thrysøe Støvring med hele 54 points
2. Jan Clement med 45 points
3. Jutta Højsleth med 44 points

Det formodes, at det var de meget gunstige vejrforhold og blandet med et solidt spil af deltagerne, der var årsag til de høje og fine præstationer i alle 4 rækker.
Stort tillykke til alle vinderne!